Sărbătorile de iarnă, mană cerească pentru magazine. Mii de oameni caută cu disperare daruri pentru familie şi prieteni (VIDEO)

Embed:

Perioada sărbătorilor de iarnă este, tradiţional, sezonul cadourilor. Câştigurile magazinelor cresc fabulos de Crăciun şi Revelion, când mii de oameni caută cu disperare daruri pentru familie şi prieteni.

De sărbători au crescut semnificativ vânzările de bijuterii - cu 50-60 la sută. La mare căutare au fost piesele din argint şi aur alb, decorate cu pietre preţioase şi semipreţioase.

"Sun preferate gemele de culori deschise - topazul, cuarţul roz, dar şi perlele. Şi dacă înainte erau solicitate doar perlele albe, acum există cerere şi pentru cele negre, mult mai rare. În varianta placată cu aur arată foarte bine", a declarat Irina Isaenco, consultant magazin de bijuterii.

Cu aproape 50 la sută au crescut şi vânzările de electrocasnice. "Mai mult se întreabă televizoarele. E anul nou, avem promoţii. Mai mult se axează pe funcţii ca internet, smart-tv. Oamenii fac televizoarele cadou", a adăugat Vadim Andoni, consultant magazin de electrocasnice.

Cu profituri bune s-au ales şi magazinele de telefoane mobile şi alte gadgeturi. "Mulţi oameni preferă tefoane în jur de 3-4 mii de lei", a menţionat Olga Busuioc, consultant magazin de telefoane mobile.

Vânzătorii precizează că, de cele mai dese ori, clienţii cumpără produsulele preferate în rate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu