Sărbătorile aduc profit companiilor de închiriere a maşinilor. Care este preţul pentru o zi

Embed:

Moldovenii care studiază sau muncesc peste hotare şi revin acasă de sărbători fac să prospere businessul firmelor care dau maşini cu chirie.

Eugenia Munteanu învaţă în Germania. Tânăra spune că apelează de fiecare dată la astfel de companii.

"Nu mereu doresc să apelez la părinţi, deci pentru mine cea mai bună idee este să iau o maşină în chirie cu care pot merge la bunei, pot călători", a declarat clienta Eugenia Munteanu.

Administratorii firmelor susţin că în perioadă sărbătorilor de iarnă au cele mai multe solicitări.

"Din clienţii noştri pe care îi avem în această perioadă de iarnă sunt foarte mulţi studenţi, care vin de peste hotare pe două, trei săptămâni. Foarte multe persoane care lucrează peste hotare şi vin să îşi viziteze rudele. Avem interpreţi internaţionali care ne vizitează pentru diferite evenimente private şi publice", a spus directorul unei companii de chirie a automobilelor, Nicolae Usatîi.

Majoritatea companiilor oferă şi posibilitatea de a rezerva şi plăti online.

"Clientul poate să îşi primească maşina aici la noi la birou sau la aeroport. În caz de clientul are anumite solicitări, să spunem aşa mai deosebite sau personale, putem livra maşina în oricare loc din Republica Moldova pentru un cost suplimentar", a spus directorul unei companii de chirie a automobilelor, Nicolae Usatîi. 

Chiria automobilului variază în funcţie de modelulul acestuia.

De exemplu, pentru un Mercedes Clasa E, va trebui să plătiţi 120 de euro pe zi. Iar pentru o variantă mai economă preţul se înjumătăţeşte. Suma va scădea zilnic cu 5 euro dacă veţi decide să închiriați maşina pentru o perioadă mai lungă de timp.

Cele mai luxoase autoturisme ajung să coste şi peste 500 de euro pentru o zi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu