Sărbători pline de fotbal! AFLĂ când se vor disputa meciurile Campionatului Angliei

Program încărcat pentru echipele din Anglia de sărbători! În perioada 26 decembrie - 3 ianuarie, cele 20 de formaţii din Premier League vor avea de disputat câte trei partide.

Etapa a 18-a din Campionatul Angliei se va disputa tradiţional de Boxing Day, a doua zi după Crăciun.

Leicester City va juca în deplasare cu FC Liverpool. Liderul surpriză din Premier League are nevoie de victorie pentru a-şi păstra prima poziţie în clasament.

"Cred că este o realizare fantastică. Din câte am înţeles, Leicester City nu a fost niciodată atât de sus în clasament. Suntem foarte fericiți. Când antrenorul și jucătorii îi fac fericiţi pe suporteri, atunci este ceva fantastic", a declarat antrenorul echipei Leicester City,

Ocupanta locului doi, Arsenal Londra are cu doi puncte mai puţine decât Leicester City. ”Tunarii” vor întâlni în deplasare Southampton.

"Pentru noi este cel mai important să ne concentrăm şi să căutăm slăbiciunile echipei Southampton. Dacă analizăm adversarul, vedem că echipa are potenţial de a deveni una foarte puternică. Aşa că trebuie să ne convingem pe noi că avem nevoie de un rezultat mare", susţine antrenorul echipei Arsenal. 

Peste doar o zi, cele 16 de echipe din Premier League vor avea de jucat în etapa a 19-a, iar pe 2 şi 3 ianuarie, forul englez de fotbal a programat o nouă etapă. Astfel, în doar o săptămână echipele din prima ligă a Angliei vor juca câte trei meciuri.

Cel mai dificil program în aceste zile îl va avea chiar Leicester City. Pe lângă Liverpool, echipa lui Ranieri va juca împotriva formaţiei Manchester City pe 28 decembrie.

În aceeaşi zi va avea loc şi super meciul dintre Manchester United şi Chelsea Londra.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu