Sărbători fără cozi în vămi. Numărul vameşilor şi al poliţiştilor de frontieră a fost mărit

Embed:

Sărbători fără cozi în vămi. Asta promit autorităţile de resort, care au anunţat că numărul angajaţilor a fost suplimentat. Şeful Poliţiei de Frontieră şi directorul adjunct al Serviciului Vamal au mers în inspecţie la Vama Leuşeni pentru a vedea cum este fluidizat traficul.

Pe lângă o traversare a graniţei fără nervi întinşi, oamenii au mai primit ciocolate, dar şi lucruri confecţionate manual de copiii de la şcoala-internat din satul Cărpineni, Hânceşti:

"Poliţia de frontieră, împreună cu copiii de la şcoala internat din Cărpineni v-au făcut o surpriză şi au hotărât să vă întâlnească drăguţ. Asta e pentru tine, bine aţi venit acasă!"

"Venim la rude, la bunici, venim de la vreo 500 de km şi după oboseală, chiar e foarte bine."

"Este un gest destul de drăguţ şi ar fi bine ca şi alte instituţii să ia exemplu. Ne-am dori ca acei copii să primească ceva din partea noastră."

"Mulţumim din suflet şi vă doresc Paşte fericit şi din tot sufletul să aveţi bucurii. Mergem să sărbătorim Paştele alături de părinţi."

În această perioadă, majoritatea moldovenilor revin din străinătate, dar sunt şi unii care au ales să plece şi să petreacă Paştele peste hotare:

"Merg în oraşul Paris la feciorul meu în ospeţie. Acolo vom întâlni şi Paştele. Nu a putut el veni la noi şi am decis să mergem noi la el."

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în aceste zile, numărul celor care intră în ţară s-a dublat.

"Aş vrea să vă asigur că Poliţia de Frontieră se va mobiliza la maxim în vederea diminuării disconfortului la traversarea frontierei. O să facem față fluxului de călători", - a declarat şeful Poliţiei de Frontieră, Fredolin Lecari.  

"A fost intensificată comunicarea cu partea română. În acest sens a fost semnat un plan de cooperare care va duce la fluidizarea și minimizarea timpului de trecere a frontierei", - a spus şeful adjunct al Serviciului Vamal, Grigore Ioniţov.

Înainte de a se porni la drum, şoferii pot verifica pe aplicația "Trafic online" cum se desfăşoară traficul la punctele de trecere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu