SĂRBĂTOAREA ELEVILOR: Concert de gală pentru copiii din raionul Briceni

Embed:

Peste 500 de copii din raionul Briceni au avut parte astăzi de o adevărată sărbătoare. La o tabără de odihnă, elevi din mai multe şcoli au participat la activităţi sportive, la un concert, dar şi dansuri. Alături de cei mici, au sărbătorit părinţii şi profesorii. 1 iunie a fost un bun prilej şi pentru a face totalurile anului de şcolar, care tocmai s-a încheiat. 

Copiii au asistat la tradiţionalul concert de gală, unde au urcat pe scenă elevi din toate şcolile din raion. Ulterior, reuşitele înregistrate de copii în timpul anului de învăţământ au fost anunţate de către autorităţi.

"În fiecare an, în data de 1 iunie se petrece concertul de gală unde sunt anunţate toate succesele elevilor din raion pe parcursul unui an întreg. Este vorba de olimpiadele şcolare, festivalurile artistice, concursurile, cercurile sportive", a menţionat şeful Direcţiei învăţământ, Briceni, Vitalie Ştirbu.

Sărbătoarea s-a desfăşurat sub egida preşedintelui raionului Briceni, Mihai Gnatiuc. El a declarat că pentru copii trebuie organizate mai des asemenea evenimente.

" Noi vrem să facem sărbători, nu doar de 1 iunie. Mereu trebuie să sărbătorim copilul, nu doar o dată pe an când e această sărbătoare", a adăugat preşedintele raionului Briceni, Mihai Gnatiuc.

Ziua de 1 iunie, pentru copiii din Briceni se va încheia cu un foc de tabără şi un program de dans.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu