Sărbătoare pentru sute de fani ai echipei Ferrari din Formula 1

Embed:

Înaintea Marelui Premiu al Braziliei, oficialii grupării italiene de Formula 1 au organizat Ziua Porţilor deschise pentru fani. Cei mai norocoşi dintre ei au fost plimbaţi de Kimi Raikkonen cu o maşină. 

Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen au făcut spectacol cu bolizii de la Ferrari pe circuitul Mugello. Piloţii au defilat în faţa a sute de fani cu mai multe maşini care au reprezentat de-a lungul anilor echipa italiană în Marele Circ.

Mai târziu, Kimi Raikkonen a ales un fan din mulţime şi l-a plimbat cu un maşină Ferrari.

"Este incredibil. Îmi este dificil să descriu în cuvinte ceea ce se întâmplă aici. Nu ştiam la ce să mă aştept, dar aşteptările au fost întrecute. Aici au venit mulţi oameni care pur şi simplu sărbătoresc dragostea faţă de Ferrari. Este ceva special să participi la aşa ceva", a spus Vettel. 

Şefii de la Ferrari au organizat Ziua Uşilor deschise înaintea penultimei etapei din sezonul curent al Formulei 1. Liderul echipei, Sebastian Vettel se află pe locul trei în clasamentul piloţilor şi susţine că îşi doreşte să încheie pe poziţia secundă această ediţie.

"Vom da tot ce avem mai bun la Marele Premiu al Braziliei. Este dificil să prezici ceva, dar vom  ataca această etapă la turaţii maxime", a spus Vettel.  

Marele Premiu al Braziliei va avea loc în data de 15 noiembrie la Sao Paolo.

Vezi evenimentul complet, în format video, accesând autostrada.md.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu