SĂRBĂTOARE NAŢIONALĂ! Oamenii din toată Rusia sărbătoresc 28 de ani de la semnarea declarației de suveranitate

Embed:

Sărbătoare națională pentru cetățenii Rusiei, care celebrează astăzi 28 de ani de la semnarea declarației de suveranitate.

Din Kaliningrad și până în Sahalin, au loc petreceri stradale. În Vladivostok, autoritățile locale au organizat un concert grandios și o expoziție de tehnică militară. De asemenea, au fost deschise mai multe puncte de înrolare în bază de contract.

Totodată, mai mulți surferi și-au format din plăci cuvântul "Rusia". Iar în Habarovsk a fost organizat un flashmob. Toți participanții au fost îmbrăcați în culorile drapelului rusesc. Localnicii au scris mesaje pentru străinii care au venit în țara lor cu ocazia organizării Campionatului Mondial de Fotbal.

Ziua Națională a Rusiei este sărbătorită nu doar pe Pământ, ci și în spațiu. Cosmonautul Oleg Artemiev și-a felicitat conaționalii cu ocazia acestei date importante.

"În această zi vreau să vă urez să fiți mândri de țara noastră, să fiți sănătoși, îndestulați și să obțineți noi realizări spre binele patriei. Vă felicit cu ocazia Zilei Rusiei", a spus Oleg Artemiev, cosmonaut.

În mod tradițional, cu ocazia Zilei Rusiei, cei care au împlinit 14 ani își primesc pașapoartele. În Krasnoiarsk documentele le-au fost înmânate adolescenţilor de guvernatorului interimar al regiunii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu