Sărbătoare la Volkswagen. Producătorul auto a ansamblat automobilul cu numărul 150 de milioane

Volkswagen are motive de sărbătoare. Pe poarta uzinei din Wolfsburg a pășit mașina cu numărul 150 de milioane. Modelul aniversar este un Golf GTE vopsit în albastru, scrie automarket.ro.

Deși Volkswagen trece printr-o perioadă mai puțin plăcută, nemții au și motive de bucurie. Pe poarta uzinei din Wolfsburg a pășit vehiculul cu numărul 150 de milioane. Exemplarul aniversar este un Volkswagen Golf GTE vopsit în albastru.

"150 de milioane de mașini. Asta înseamnă că am îndeplinit visul de a deține o mașină de 150 de milioane de ori pentru clienții din întreaga lume", a declarat Herbert Diess, CEO-ul brandului Volkswagen.

Cel mai popular model produs de Volkswagen este Golf. Peste 34 de milioane de exemplare au fost produse până astăzi.

De asemenea, Volkswagen se laudă cu peste 20 de milioane de exemplare Passat, circa 19.5 milioane de unități Jetta și aproximativ 17 milioane de exemplare Polo.

În 2017 Volkswagen are în plan lansarea a 10 modele noi la nivel global, iar cel mai recent a fost prezentat în urmă cu câteva zile și poartă numele de T-Roc.

În 2020, clienții vor găsi 19 SUV-uri în portofoliul Volkswagen, segmentul fiind unul extrem de popular.

Din 2020, primul reprezentant al gamei I.D. o să intre pe piață, iar în 2025 oficialii companiei speră să aibă pe șosele un milion de electrice produse sub logo-ul Volkswagen.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu