SĂRBĂTOARE LA MANCHESTER. Citadinii au câștigat tilul pentru a cincea oară

Embed:

Nebunie pe străzile oraşului Manchester. Peste 100 de mii de oameni au celebrat cel de-a cincilea titlu de campioană, câştigat de Manchester City, în Premier League.

Echipa antrenată de Pep Guardiola a acumulat 100 de puncte şi a devansat-o cu 19 puncte pe rivala locală Manchester United, care a încheiat competiţia internă pe locul doi.

"A fost imposibil să obţinem această performanţă fără aportul fotbaliştilor noştri. Staff-ul tehnic se află aici doar ca să-i ajute. Trebuie remarcate şi calităţile umane pe care le posedă jucătorii echipei noastre. Datorită acestor lucruri am obţinut acest succes", a spus antrenorul Manchester City, Pep Guardiola

Acest sezon a fost ultimul pentru mijlocaşul Yaya Toure în tricoul lui Manchester City. Ivorianul a evoluat timp de 10 ani pentru formaţia de pe Etihad.

"Suporterii m-au emoţionat prin spectacolul pe care l-au făcut şi vreau să le mulţumesc pentru tot. Ce au realizat ei pentru mine şi familia mea a fost ceva senzaţional. Îmi va fi dor de ei. Poate voi reveni curând, nu ştiu", a spus mijlocaș Manchester City, Yaya Toure.

Tottenham Hotspur a încheiat campionatul pe poziţia a treia, iar Liverpool pe locul patru. "Cormoranii" vor juca pe 26 mai în finala Ligii Campionilor cu Real Madrid. Partida va fi transmisă în direct la CANAL 3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu