Sărbătoare la Cahul! Sute de micuţi au participat la Parada Copiilor

Embed:

Bucurie mare pentru copiii din raionul Cahul. Sute de micuţi au participat, astăzi, la Parada Copiilor. Aceştia au cântat, au dansat şi s-au implicat în diverse activităţi de creaţie. Sărbătoarea a fost organizată de reprezentanţii Partidului Democrat din Moldova. 

De dimineaţă, copiii au îmbrăcat costume naţionale şi au mărşăluit de la Palatul Culturii până la Piaţa Horelor din Cahul.

Copiilor le-a fost pregătit un program de divertisment cu dulciuri şi multe distracţii. De asemenea, micuţii au avut ocazia să deseneze în cadrul unor concursuri. Totuşi, cea mai mare îmbulzeală a fost la saltelele gonflabile.

Autorităţile locale susţin că micuţii au nevoie de atenţie nu doar de Ziua Internaţională a Copiilor, dar în fiecare zi.

"Ne-am gândit că pentru cei ce prezintă mândria, speranţa a tuturor, adică copii, niciodată nu sunt prea multe sărbători. Sperăm din toată inima să plece acasă cu multă energie, cu multă bucuri în suflet", a spus viceprimarul oraşului Cahul, Tatiana Romaniuc. 

"Scopul nostru astăzi este ca copii să participe la un şir de distracţii care au fost organizate pentru ei. Avem un eveniment cu copii cu necesităţi mai speciale. Şi mai avem un eveniment, o excursie cu un grup de copii în afara raionului", a spus deputatul PDM, Elena Bacalu. 

Parada Copiilor este organizată la Cahul pentru al patrulea an consecutiv.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu