Sărbătoare în comunitatea armeană din Moldova. Copiii au fost vizitaţi de Moş Crăciun

Embed:

În ajunul Anului Nou, comunitatea armeană din Moldova le-a pregătit copiilor o adevărată sărbătoare. Evenimentul, organizat în comun cu şcoala duminicălă armeană, a adunat zeci de copii, dornici să-l vadă pe Moș Crăciun. Micuţii s-au distrat, au cântat şi au recitat poezii lângă brad. 

Copilașii au trecut cu brio toate provocările puse la cale de Moș Crăciun. Ei s-au jucat, au dansat, au cântat și au recitat poezii în trei limbi, română, rusă și armeană.

"Eu i-am scris lui Moş Crăciun să-mi aducă două cadouri, iar dacă va avea mai multe, să-mi mai dea. O mașină cu telecomandă, dulciuri și apoi ce mai are în plus".

"Eu i-am scris lui Moș Crăciun să aducă un telefon și o mașină cu telecomandă".

Organizatorii spun că asemenea sărbători aduc bucurie şi zâmbete pe chipurile copiilor.

" Azi noi am adunat copiii pentru a le oferi o bucurie la fel cum ne bucuram şi noi când eram mici, cum se bucurau copii noștri și cum se bucură astăzi nepoții. Atunci când oferă cadouri, Moș Crăciun îndeplineşte promisiuni, inspiră speranță spre un viitor mai bun și sigur că copiii se bucură, râd, recită poezii, primesc daruri și multe altele", a afirmat vicepreședintele Comunității Armenești, Eduard Alhazov.

Anual, în preajma sărbătorilor de iarnă, Comunitatea Armeană împreună cu școala duminicală organizează astfel de evenimente.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu