Săracul, bogatul Andrei Năstase. Şi-a cumpărat o maşină cu 41.750 de euro, cu ajutorul soţiei

Andrei Năstase o face pe săracul şi spune că şi-a cumpărat un Volvo XC 90, de 41.750 de euro, cu ajutorul soţiei. Declaraţia a fost făcută de candidatul ACUM la şefia Primăriei, în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune.

"Maşina pe care am vândut-o, un Mercedes S Class, a trebuit să mai aştept ceva timp să-mi acumulez bani şi am cumpărat un Volvo XC 90. Am cumpărat o altă maşină pe banii din vânzarea Mercedes-ului şi am mai adugat ceva. Cu 35.000 de euro a fost vândută şi am cumpărat una cu 41.750 de euro. Am mai adugat 6.000 de euro. Diferenţa de unde? Păi am o familie care trăieşte acolo, soţia mea are un venit. Din banii pe care i-a câştigat soţia", a precizat Năstase.

Faptul că Năstase şi-a cumpărat o maşină nouă, de 41 750 de euro, apare în ultima declaraţie de avere depusă de acesta, atunci când a devenit ministru de Interne. În declaraţie este indicat că Volvo XC90 este din 2018. Anterior, fiind întrebat când a cumpărat vehiculul, candidatul la Primăria Capitalei s-a cam încurcat în declaraţii.

Noua achiţie pare să fi fost tăinuită de Andrei Năstase în altă declaraţie de avere, făcută la începutul aprilie, când a devenit deputat. Atunci, automobilul nu se regăsea în lista proprietăţilor sale.

Menţionăm că, până a deveni deputat şi, ulterior, ministru, singurul venit al familiei Năstase, timp de doi ani, a fost salariul soţiei şi indemnizaţiile pentru copii. 

Potrivit declaraţiei de avere, Andrei Năstase şi familia sa are în proprietate opt terenuri, 11 imobile şi două automobile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu