Săraci, dar cu bijuterii pe patru roţi. Iată cele mai scumpe automobile care pot fi văzute pe străzile din Chişinău

Embed:

Pe drumurile capitalei pot fi văzute adevărate bijuterii pe patru roţi. Maşinile exclusiviste, precum Mercedes-Benz, Ferrari sau Lamborghini, devin tot mai multe la număr. Site-ul autostrada a realizat o galerie a celor mai scumpe automobile care pot fi văzute mai la tot pasul pe străzile din Chişinău.

Brandurile cunoscute sunt întâlnite şi pe drumurile din ţară, dar întâietatea o deţine, desigur, capitala. Topul celor mai scumpe maşini din Chişinău este condus de Rolls Royce Phantome. Preţul unui astfel de automobil depăşeşte 400 de mii de euro. Din peisaj nu lipsesc nici mărci precum Rolls Royce Wraith, care valorează mai mult de 300 de mii de euro.

În preferinţele bogaţilor din Chişinău intră şi Bentley Mulsanne, cu 500 de cai putere şi care costă aproximativ 200 de mii de euro. O altă maşină pe care un om simplu nu o poate cumpăra nici dacă ar strânge cureaua toată viaţa este Maybach 62S, estimată la aproximativ 200 de mii de euro.

Printre bolizii de lux cu numere de Moldova, al căror preţ depăşeşte 100 de mii de euro, se numără Ferrari, Aston Martin Vantage, Lamborghini Gallardo Spyder sau Mercedes-Benz McLaren Roadster.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu