Şapte persoane evacuate după ce un incendiu a izbucnit într-un bloc de pe strada Ismail (FOTO)

Un incendiu a izbucnit în această după-amiază în sectorul centru al Capitalei. Intervenţia pompierilor a avut loc într-un apartament de pe strada Ismail 98. La fața locului au fost îndreptate trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale. Salvatorii au stabilit că la etajul 10 un apartament este cuprins de flăcări. 

Cei care au observat fumul dens sunt vecinii. Ei imediat au anunţat salvatorii. Din scară au fost evacuate 7 persoane care riscau să se intoxice cu fum.

- Noi stăteam pe scaun şi simţeam miros de fum. Am chemat pompierii şi-au venit băieţii repede şi-au făcut.

- Liftul era plin cu fum şi jos, aici deja înăduşea. Am ieşit cu bunicuţa repede că mă rog, te pui cu focul.

- Numai am deschis uşa şi tot, tot, tot o ajuns o fumăraie, fiindcă fumul doar se ridică în sus şi noi tot ne-am speriat. Am luat şi documentele, am luat tot ce am avut şi am ieşit afară.

În momentul izbucnirii incendiului, proprietarii apartamentului nu erau acasă, astfel nici o persoană nu a avut de suferit. În apartament însă se afla un câine, care nu a putut fi salvat.

În urma incendiului au fost afectate bunurile materiale dintr-o odaie cu suprafața de 9 metri pătrați.

"La momentul intervenţiei ieşea fum intens din fereastră. A fost depistat că ardea o cameră. Incendiul a fost localizat în foarte scurt timp. A ars un dulap dar a fost afectat tare din cauza fumului intens şi a temperaturii înalte. Se preconizează că din cauza unui condiţioner", a spus Polişin Dumitru, şef echipă plutonier adjutant.

Toate circumstanțele și cauza exactă a incendiului urmează a fi stabilite.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu