Șapte kilograme de fericire. O femeie din Noua Zeelandă a născut un bebeluș URIAȘ (FOTO)

O femeie din Noua Zeelandă a născut un bebeluș uriaș, care are o greutate de … 7,39 kilograme. Mai exact, bebelușul are o greutate dublă față de cea a unui nou-născut, relatează The Telegraph.

Bebelușul, care măsoară 57 de centimetri în lungime, a fost născut prin cezariană. Părinții acestuia au dorit să rămână anonimi, însă au afirmat că bebelușul este sănătos și fericit.

"Oamenii îi spun următorul Johan Lomu ( n.r. – celebru jucător de rugby din Noua Zeelandă), însă noi credem că o să fie pianist. Are și plămâni puternici", a declarat tatăl copilului, scrie libertatea.ro.

Bebelușul a fost născut la spitalul Wellington, în urma unei operații care a durat câteva ore. În luna februarie, o femeie din Australia a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a adus pe lume un copil de șase kilograme și 59 de centimetri.

Cel mai greu bebeluș s-a născut însă în statul american Ohio, în 1979, arată Cartea Recordurilor. Copilul cântărea nu mai puțin de 9,98 de kilograme. Acesta a murit însă la 11 ore de la naștere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu