Săptămâna Patimilor pentru 3 zodii. Vor suferi enorm din cauza trădărilor

Scorpion

Viața îți va da lovituri dureroase în această perioadă. Cele mai dragi persoane te vor trăda. Este posibil chiar să afli că partenerul de viață s-a îndrăgostit de altcineva, iar acest lucru îți va cauza multă suferință. Dacă ai copii, aceștia vot face lucruri care îți vor frânge inima. Este felul karmei de a se răzbuna pentru greșelile din trecut. Va trebui să găsești puterea de a-ți șterge lacrimile, iar pe viitor ar fi cazul să înveți să nu mai depinzi emoțional de cei din jurul tău.

Balanță

Descoperi că patenerul nu are niciun gând serios cu tine. Toate planurile de viitor erau în mintea ta, în timp ce el evita responsabilitățile. Dacă încerci să porți o discuție, te vei lovi de ziduri. Deși pare un moment dureros, nu dispera. Fericirea se află chiar după colț, iar faptul că lucrurile s-au întâmplat în acest fel te vor face să îți reevaluezi viața. Acum e momentul să pui piciorul în prag!

Leu

Înainte de Paşte, partenerul îți va spune adio. Leul este o fire puternică şi vrea să domine atât în relaţie, cât şi în viaţa de zi cu zi, iar partenerul se va sătura la un moment dat de această atitudine. Certurile şi neînţelegerile din cuplu vor duce la despărțire, iar Leul se va simți singur și neajutorat. Va încerca să își umple timpul cu diferite activități, pentru a masca durerea, scrie divahair.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu