Săptămâna începe cu temperaturi în scădere. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine, în toată țara cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca vor fi 12 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult.

La Orhei sunt prognozate 14 grade, iar la Tiraspol 15 grade. La Leova şi Comrat termometrul va indica 16 grade și Cahul se așteaptă 17 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte vor fi 7 grade, iar mâine se vor înregistra 15 grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va răcori. Maximele vor scădea până la 9 grade, iar miercuri se așteaptă ploi de scurtă durată.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 23 de grade Celsius. La Roma sunt prognozate 19 grade, iar la Paris 16 grade. La Londra se așteaptă 13 grade, iar la Berlin cu un grad mai puțin și ploi.

La Budapesta și Belgrad maxima va fi de 17 grade, iar la Viena și Praga de 15 grade. La Varșovia termometrele vor arăta 13 grade. La Atena se vor înregistra 22 de grade. La București cerul va fi variabil și 19 grade, iar la Ankara 17 grade. La Kiev soarele va străluci, dar vor fi 12 grade. În Capitala Rusiei se așteaptă nouă grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu