Săptămâna Designului din Dubai: Creatorii de modă îşi etalează ultimele invenţii

Embed:

Aproape 100 de creatori din 24 de țări ale lumii au venit în Emiratele Arabe Unite să-și prezinte lucrările la Săptămâna Designului din Dubai. Evenimentul include o serie de expoziții și târguri la care participă artişti locali şi  internaționali.

Fie că este vorba de platforme creative, inovații artistice, instalații publice sau obiecte de uz zilnic, toate sunt în orașul care are toate șansele să devină lider global în domeniul designului. Privirile au fost atrase de creația unui designer din Japonia, care a proiectat o instalație din 6 oglinzi. Acestea transmit fiecare aceeași mișcare cu o diferență de câteva secunde.

"În viața cotidiană, nu mai reușim să fim atenți la mișcările pe care le facem. Iată de ce am creat o instalație care surpinde clipele prezentului. Vrem să promovăm astfel ideea de conștiență a mișcării și să arătăm cât este de importantă fiecare manifestare a noastră", a spus Yohei Iwaki.

Săptămâna Designului în Dubai este singurul eveniment de acest fel din Orientul Mijlociu.

"Este o ocazie pentru oamenii de afaceri şi pentru designerii care își pot expune creațiile. Mai mult, în organizarea acestui eveniment sunt implicaţi designer tineri cu viziuni noi de la cele mai bune instituții și companii din lume", a spus directorul creativ Anne-Maree Sargean. 

Săptămâna Designului în Dubai se va încheia în data de 31 octombrie. Evenimentul a ajuns la cea de-a treia ediție.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu