Săptămână de foc pentru Moldova. Ce temperaturi ne așteaptă

Embed:

Vreme caldă ne așteaptă mâine. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab din est.

La Briceni şi Soroca, se vor înregistra 30 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei termometrele vor indica 32 de grade Celsius. La Chişinău şi Tiraspol vor fi 33 de grade, iar la Leova sunt prognozate 34 de grade Celsius. Cel mai cald va fi la Comrat şi Cahul, unde mercurul din termometre va urca până la 35 de grade.

În următoarele zile, vremea va fi caldă. În Capitală, maximele termice vor indica, ziua, până la 30 de grade Celsius, iar noaptea vor fi până la 16 grade.

Pe litoral vremea va fi numai bună pentru plajă. La Barcelona, termometrele vor indica 25 de grade, la Constanţa - 30 de grade Celsius. La Varna şi Odesa se vor înregistra 33 de grade Celsius. La Budva maximele termice vor indica până la 37 de grade.

În staţiunea Antalya din Turcia se vor înregistra până la 34 de grade Celsius, iar la Nisa - 26 de grade. La Salonic termometrele vor indica 37 de grade, iar în Larnaca vor fi 32 de grade Celsius. Pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 40 de grade.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »