Săptămâna aceasta se va decide unde se va juca partida Moldova - Anglia

Embed:

FMF va face zilele următoare ultima ofertă către compania care gestionează stadionul Zimbru. Oficialii Federaţiei sunt rezervaţi însă în privinţa rezultatului după ce nu au primit un răspuns la ultima ofertă, înaintată cu trei luni în urmă.

Cu trei luni înainte de partida Moldova - Anglia, FMF încă nu a stabilit locul disputării meciului. Reprezentanţii Federaţiei spun că încă nu au primit un răspuns la oferta făcută companiei Avalan Imobil, cea care gestionează stadionul Zimbru.

"Cu părere de rău la oferta noastră, referitor la închirierea stadionului Zimbru, nu am primit o confirmare sau un răspuns. Vom face o interpelare la această companie pentru a afla părerea dumnealor sau care este răspunsul: afirmativ sau negativ", a declarat juristul FMF, Ruslan Berzoi.

Oficialii de la FMF au declarat că în această săptămână se va decide unde se va juca meciul. Dacă FMF nu va primi un răspuns de la Avalan, partida se va disputa pe stadionul Sheriff din Tiraspol. Selecţionerul Ion Caras consideră însă că acest fapt ar putea dezavantaja naţionala.

"Stadionul Zimbru este un stadion foarte bun. Deşi calitatea gazonului este mult mai inferioară decât la Tiraspol. Dar ceea ce priveşte atmosfera şi spectatorul - aici se simte într-adevăr al 12 jucător", e de părere selecţionerul Moldovei.

FMF a făcut ultima ofertă pentru Avalan Imobil în luna martie. Atunci Federaţia a propus să închirieze stadionul contra sumei de 30 de mii de euro cu dreptul de a vinde biletele sau stadionul să fie cedat gratis, iar banii obţinuţi din vânzarea biletelor să fie împărţiţi 50 la 50. Reprezentanţii companiei Avalan nu au fost de găsit nici de reporterii Publika TV.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu