Şantajau minore şi le forţau să facă videochat. "Afacerea" unui cuplu din Capitală, închisă de poliţişti

Embed:

Un cuplu din Capitală a fost plasat în arest pentru 30 de zile, după ce pe parcursul a patru luni au şantajat şi impus şapte tinere, cu vârstele cuprinse între 17 şi 26 de ani, să facă videochat contra plată. 

Potrivit poliţiei, "bărbatul în vârstă de 27 ani și soția acestuia de 22 ani, profitau de poziţia de vulnerabilitate a victimelor, cu amenințarea divulgării informațiilor confidențiale familiei, le recrutau pentru a presta servicii sexuale contra plată în regim on-line, cu derularea Show-urilor live, prin intermediul web și a video-chaturilor.

Până în prezent, au fost identificate șapte fete cu vârste cuprinse între 17 și respective 26 de ani, originare din Republica Moldova, care pe parcursul a câteva luni au fost determinate să presteze servicii de video-chat.

În cadrul perchezițiilor, a fost ridicată tehnică computerizată utilizată de infractori, carduri de extragere a banilor și alte obiecte ce dovedesc complicitatea și vinovăția acestora.

Persoanele bănuite în urma recrutării tinerelor lunar obțineau un profit de la 42.000 până la 100.000 de lei", se arată în comunicatul poliţiei. 

Pe numele celor doi au fost deschise două dosare penale pentru pronexetism şi trafic de copii. Suspecţii riscă închisoare până la 20 de ani. 

Procuratura le-a înaintat celor doi învinuirea, iar la demersul procurorilor, aceştia au fost plasaţi în arest preventiv pentru 30 de zile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu