Șantaja o femeie din Capitală cu poze compromițătoare. Un deținut riscă să se aleagă cu încă 10 ani de închisoare

Embed:

O femeie din Capitală susține că a fost șantajată de către un bărbat cu care a făcut cunoștință pe rețelele de socializare. Individul afirma că deține poze compromițătore a victimei și o amenința că le v-a publica pe rețelele de socializare.

Oamenii legii au fost alertați în data de 18 martie.

În urma acțiunilor întreprinse, polițiștii au stabilit că suspectul în vârstă de 21 de ani, originar dintr-o localitate a raionului Ialoveni, care la moment se află în detenție într-un penitenciar, sub pretextul că ar deține poze compromițătoare ale acesteia cu caracter intim, ar fi amenințat-o și cerut suma de 10.000 lei, în caz contrar v-a publica imaginile pe rețelele de socializare. Ulterior în urma discuțiilor victimei cu suspectul s-a stabilit că femeia, în vârstă de 35 de ani, urmează să-i transmită suma de 5.000 lei.

Astfel, în data de 19 martie, femeia s-a întâlnit cu un tânăr pentru a-i transmite suma de 5.000 lei, iar în momentul transmiterii acesta a fost reținut de ofițerii de investigație. Individul a fost escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale, tânărul a recunoscut că a fost intermediar, fiind rugat de către un cunoscut să meargă la întâlnire pentru a lua banii.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru ”Șantaj”. Îndivizii riscă de la 7 la 10 ani de închisoare cu amendă în mărime de până la 117.500 de lei.

loading...

Lasă un comentariu