Santa Barbara din satul Iorjnița. Ce spune femeia al cărui copil a murit şi cine este de fapt tătăl micuţei de doar 4 luni (VIDEO)

Povestea care a impresionat mii de oameni. O femeie din satul Iorjnița şi-a pierdut fetiţa de doar 4 luni, afirmând că totul s-a întâmplat din cauza unui vaccin.

Femeia povesteşte cu lacrimi în ochi ultimele momente în care şi-a ţinut copilul în braţe. Chiar dacă aceasta este acuzată că consuma regulat băuturi alcoolice, mama copilului neagă orice acuzaţie.

Femeia povesteşte că şi-a luat copila în braţe şi a fugit spre vecină, pentru a cere ajutor, însă vecina nu a mai putut face nimic şi a chemat ambulanţa.

Tot de la ea, invitaţii au aflat ca aceata nu trăia cu tatăl fetiţei decedate şi că bărbatul este cu nevoi speciale.

Tot în cadrul emisiunii Vorbeşte Moldova, doamna doctor a declarat că Tamara a mai avut un asemenea caz, încă un copil de al ei de doar 1 lună şi jumătate a murit din cauza pneuomoniei. Tot ea povesteşte că Tamara a venit în casa bunicilor şi că trăia în nişte condiţii greu de imaginat.

Doamna doctor afirma că aceasta consuma băuturi alcoolice foarte des, chiar şi în timpul sarcinii. La fel, a comunicat că femeia nu alăpta copilul cu lapte matern, ci cu terci de griş.

Al cui este copilul, cine se face vinovat şi ce povesteşte mama copilului aflaţi în cadrul emisiunii Vorbeşte Moldova de la Prime.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu