Şanse de promovare la Gala de kick-boxing FEA World Grand Prix-28. Veaceslav Munteanu se va duela cu Vadim Vlas

Embed:
Gala de kick-boxing FEA World Grand Prix-28 va fi o șansă de promovare pentru tinerii luptători. În prima parte a ei sunt programate câteva dueluri cu participarea unor luptători foarte tineri, printre care și debutanți.

"Ne așteaptă debutul tinerilor sportivi, care fac primii pași în proiectele profesioniste. Acesta este Munteanu care se va duela cu Vlas", a menţionat Dorin damir, președintele asociației FEA.

"Este debut atât pentru mine, cât și pentru el. Emoții sunt, dar totuși, sunt pregătit", a precizat Vadim Vlas, kickboxer.

"De mic copil am visat să debutez pe ringul profesionist și a venit acest moment", a menţionat Veaceslav Munteanu, kickboxer.

O altă confruntare așteptată de suporteri cu sufletul la gură este cea dintre moldoveanul Petru Moraru și turcul Atakan Mert. Cei doi sportivi vor concura în categoria de greutate de până la 65 de kg. Kick-boxerul moldovean crede că este pe deplin pregătit să facă spectacol în ring în seara zilei de 30 martie.

"Știu că voi avea de înfruntat un adversar serios. Sper să fac o luptă frumoasă. Veniți pe 30 martie, ne așteaptă mai multe lupte spectaculoase", a subliniat Petru Moraru, kickboxer.

Gala FEA World Grand Prix-28 din 30 martie se va desfășura la Sala Polivalentă din capitală. În cadrul evenimentului sunt programate 18 confruntări în ring.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu