Sansa Stark din serialul "Game of Thrones" a fost cerută în căsătorie de iubitul său celebru

Sophie Turner, actriţa care o interpretează pe Sansa Stark din serialul "Game of Thrones", a fost cerută în căsătorie de iubitul său celebru, după aproape un an de relaţie.

Sophie Turner (21 de ani) şi-a anunţat logodna cu îndrăgitul cântăreţ şi actor american Joe Jonas (28 de ani), fost membru al trupei Jonas Brothers, scrie adevarul.ro.

Cei doi îndrăgostiţi au anunţat că s-au logodit, printr-o postare pe Instagram, o fotografie cu mânile celor doi, în care se poate observa preţiosul inel de logodnă, alături de mesajul: "Am spus da", scrie Daily Mail. Sophie Turner şi Joe Jonas sunt împreună din noiembrie 2016, când au fost văzuţi împreună la un concert al trupei Kings Of Leon, în Olanda.

O sursă apropiată cuplului a povestit pentru US Magazine: "Sunt foarte îndrăgostiţi. Ea este încă tânără, dar matură şi provine dintr-un orăşel din Anglia, unde logodna la această vârstă nu este ceva neobişnuit. Se înţeleg foarte bine, iar familia şi prietenii lui Joe o iubesc foarte mult pe Sophie la fel cum şi familia ei îl iubesc pe Joe", a povestit sursa citată.

De asemenea, după anunţarea logodnei, fratele mai mic al lui Joe, Nick jonas, s-a grăbit să-I felicite printr-o postare pe Twitter: "Felicitări fratelui meu şi viitoarei mele cumnate pentru logodnă. Vă iubesc pe amândoi foarte mult", a scris Nick pe Twitter.

Sophie Turner şi Joe Jonas sunt împreună din noiembrie 2016. Joe Jonas a mai avut relaţii cu numeroase celebrităţi de la Hollywood, printre care: Demi lovato, Taylor Swift, modelul Gigi Hadid şi Asgley Greene.

Joe Jonas a devenit cunoscut ca membru al trupei pop-rock "Jonas Brothers", alături de fraţii lui Kevin şi Nick, în perioada 2005-2013. Din 2015, Joe Jonas este vocalistul trupei de dance-rock DNCE.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu