SÂNGE PROASPĂT LA PETROCUB. Ilie Damaşcan a semnat un contract pe un an şi jumătate

Embed:

Ilie Damaşcan este noul fotbalist al clubului Petrocub-Hînceşti. Atacantul a semnat un contract pe un an şi jumătate. În ultima perioadă mijlocaşul a fost legitimat la clubul armenesc Bananţ Erevan, a treia clasată în sezonul recent încheiat.

"Cred că este locul şi echipa potrivită la moment, unde voi putea progresa şi împreună cu echipa vom obţine rezultate bune", a spus ILIE DAMAŞCAN/mijlocaş Petrocub-Hînceşti.

Sâmbătă, 3 august,hînceştenii vor găzdui Dinamo-Auto Tiraspol în etapa a 16-a a Diviziei Naţionale. În actuala ediţie de campionat fiecare echipă a obţinut câte o victorie în meciuri directe cu acelaşi scor 1-0. În prezent Petrocub se află pe locul 4, iar tirspolenii sunt cu o treaptă mai jos în clasament.

"Este o echipă bine organizată cu un antrenor experimentat.Au mulţi jucători, care au trecut prin şcoala Sheriff-ului. MUSCA Este important să fim pregătiţi la toate capitolele. Mă refer la capitolul psihologic, condiţiile fizice şi tehnico-tactice", a spus LILIAN POPESCU/antrenor Petrocub-Hînceşti.

"Nu este un adversar uşor nici pentru o echipă, în deosebi pentru noi. Ne batem de fiecare dată cu ei egal la egal. Cred că unde va fi dăruirea mai mare, devotamentul şi unitatea în teren, acela va câştiga", a spus MAXIM POTÎRNICHE/fundaş Petrocub-Hînceşti.

Trei jucători ai Petrocubului Alexandru Dedov, Artiom Puntus şi camerunezul Donalio Melachio Douanla vor lipsi din cauza accidentărilor.

În celelalte meciuri ale etapei, Codru Lozova va întâlni Milsami Orhei, Speranţa Nisporeni va primi vizita celor de la Sfântul Gheorghe Suruceni, iar Sheriff se va confrunta la Tiraspol cu Zimbru Chişinău în derbyul "El Classico" de Moldova.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu