San Antonio Spurs s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în finala NBA

Embed:

San Antonio Spurs s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în finala NBA după ce a învins în cel de-al şaselea meci formaţia Oklahoma City Thunder şi a câştigat seria semifinală cu 4-2. 

După două sferturi, Oklahoma a condus cu 49-42, însă după pauza mauza mare formaţia din San Antonio a revenit spectaculos şi a recuperat până la final handicapul de şapte punte. Timpul regulamentar s-a terminat cu scorul de 101-101.

Câştigătoarea meciului s-a decis în overtime, în care Spurs au reuşit să înscrie 11 puncte, iar Thunder doar şase, scor final 112-107.

În finală, Spurs s-a calificat pentru al doilea an consecutiv, unde va întâlni ca şi anul trecut câştigătoarea Contferinţei de Est, Miami Heat.

"Anul trecut, eram pregătiţi să câştigăm trofeul. Toţi ziceau că nu nu am fost nici pe aproape de titlu, dar noi eram în formă maximă. Acum suntem fericiţi că avem această ocazie şi suntem şi mai fericiţi că ne vom duela din nou cu Heat. Suntem pregătiţi şi acum, însă avem mai multă experienţă", a declarat jucătorul de la San Antonio Spurs Tim Duncan.

În sezonul trecut, Miami Heat a învins San Antonio Spurs cu scorul general de 4-3 şi a câştigat al doilea titlu consectutiv. Primul meci ai finalei din acest an se va juca pe 5 iunie, în Texas.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu