San Antonio Spurs, la un pas de a câştiga Liga Nord-Americană de baschet

Embed:

San Antonio Spurs este la un pas de a câştiga Liga Nord-Americană de baschet. Spurs s-a apropiat la doar o singură victorie de trofeu, după ce s-a impus la o diferenţă de 21 de puncte în faţa formaţiei Miami Heat, în meciul patru al finalei.

Miami Heat nu a reuşit să învingă nici în cel de-al doilea meci disputat pe teren propriu în finala Ligii Nord-Americane de baschet. Campioana în exerciţiu a pierdut duelul cu San Antonio Spurs, scor 86-107.

Spurs a dominat în primele două sferturi şi la pauza mare conducea cu 55-39. Echipa antrenată, Gregg Popovich şi-a mărit avantajul în cel de-al treilea sfert, învingând cu 81-60.

Kawhi Leonard a fost din nou cel mai bun jucător al lui Spurs, marcând 20 de puncte. De partea cealaltă, cel mai bun jucător a fost LeBron James, care şi-a trecut în cont 28 de puncte.

După această victorie, Spurs conduce la general cu 3-1 şi mai are nevoie de o victorie pentru a câştiga trofeul. Dacă va învinge, Spurs va câştiga Liga Nord-Americană de baschet pentru a cincea oară. Echipa din San Antonio a mai cucerit trofeul în 1999, 2003, 2005 şi 2007.

Meciul cinci dintre San Antonio şi Miami Heat va avea loc luni dimineaţă pe terenul formaţiei Spurs.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu