San Antonio Spurs a învins Miami Heat, în al cincilea meci al finalei

Embed:

San Antonio Spurs a învins Miami Heat cu 114-104, în cel de-al cincilea meci din finala NBA. După acest succes, formaţia texană a preluat conducerea în serie cu 3-2 şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a deveni campioană. Următorul meci este programat pe 18 iunie, la Miami. 

Texanii au început în forţă partida şi deja după primul sfert conduceau cu 32-19. Miami s-a revanşat în repriza a doua în care s-a impus cu 33–29. San Antonio a rămas, totuşi, în avantaj, pe care l-a păstrat până la finalul meciului.

Formaţia din Texas a câştigat al treilea sfert cu 26-23 şi a cedat ultima parte a meciului, la doar două puncte. Chiar dacă LeBron James şi Dwayne Wade au marcat câte 25 de puncte pentru Miami, Tony Parker a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 26 de puncte.

După acest succes, San Antonio a preluat conducerea cu 3-2 în seria finală şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a câştiga titlul. Următorul meci este programat pe 18 iunie, la Miami, iar în cazul unei victorii a echipei din Florida, partida decisivă se va juca, la fel, pe terenul lui Heat. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu