San Antonio Spurs a început cu dreptul evoluţia în semifinalele Ligii Nord-Americane de baschet

Embed:

San Antonio Spurs a început cu dreptul evoluţia în semifinalele Ligii Nord-Americane de baschet, împotriva formaţiei Oklahoma City Thunder. Echipa din Texas s-a impus categoric la o diferenţă de 18 puncte.

Spurs s-a distrat cu Oklahoma City Thunder în primul meci din semifinalele Ligii Nord-Americane de baschet şi s-a impus cu scorul de 122-105. Cu 4 minute şi 43 de secunde rămase de joc înainte de finalul sfertului trei, Oklahoma conducea cu 78-77. Însă nici Kevin Durant, nici Russell Westbrook nu au reuşit să oprească ofensiva lui Spurs în ultimele 16 minute, în care texanii au înscris 45 de puncte.

San Antonio Spurs a profitat din plin de evoluţia slabă a defensivei adversarilor şi din cele 122 de puncte marcate, mai mult de jumătate au venit din apropierea coşului. Tim Duncan a fost cel mai bun marcator al echipei învingătoare, cu 27 de puncte, 7 recuperări şi 3 pase decisive. De partea cealaltă, vedeta lui Thunder, Kevin Durant a reuşit să-şi treacă în cont 28 de puncte

San Antonio conduce astfel cu 1-0 şi mai are nevoie de încă trei victorii pentru a juca în finala Ligii Nord-Americane de baschet. Meciul 2 va avea loc tot la San Antonio, joi dimineaţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu