Samsung vinde telefoanele Galaxy S7 la jumătate de preț

Samsung începe un program de upgrade menit să determine utilizatorii care achiziţionaseră un smartphone Note 7 să rămână clienţi fideli al flagship-urilor companiei, scrie Digi24.ro.

Într-un comunicat transmis luni, se arată cei care vor participa la acest program vor achiziţiona Galaxy S7 sau S7 Edge la jumătate de preţ, urmând ca anul viitor să facă pasul la un Galaxy S8 sau un Note 8.

În primul rând, aici trebuie remarcat faptul că Samsung infirmă zvonurile care susţineau că se va renunţa la şifonatul brand Galaxy Note. Cum în comunicat se scrie negru pe alb că în cadrul programului utilizatorii vor putea face upgrade la Galaxy S8 sau Galaxy Note 8, este clar că se va folosi brandul actual în continuare.

În al doilea rând, este evident faptul că programul celor de la Samsung funcţionează ca şi alte campanii de acest gen, pe principiu momeală-obligaţie. Momeala este că utilizatorii vor beneficia de actual flagship, Galaxy S7 sau S7 edge, la jumătate de preţ. Obligaţia survine din faptul că aceştia îşi iau angajamentul contractual de cumpăra anul viitor un vârf de gamă Samsung.

Este, într-un fel, o semnătură în alb din partea utilizatorilor, care, dacă vor opta pentru acest program, vor fi nevoiţi să aleagă un vârf de gamă Samsung din 2017 indiferent de felul în care acesta va arăta sau de dotările tehnice pe care le va oferi. În plus, aceştia îl vor cumpăra imediat cum apare, adică la cel mai mare preţ pe care acel dispozitiv îl va avea pe întreaga durată a vieţii.

Deocamdată, noul program de upgrade este disponibil doar în Coreea de Sud. Reprezentaţii companiei au declarat că disponibilitatea programului în alte regiuni va depinde de condiţiile individuale ale fiecărei pieţe în parte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu