Samsung pregăteşte un nou smartphone din seria Galaxy M, echipat cu acumulator de 6000mAh

Confirmat în mod indirect cu o imagine-teaser arătând 60% în dreptul capacităţii acumulatorului şi hashtag-ul #GoMonster având litera M scrisă cu majusculă, noul smartphone pare să completeze seria de telefoane Galaxy M. Aceasta include deja modelele Galaxy M20 şi Galaxy M30, ambele prevăzute cu acumulatori de 5000mAh.

Astfel, este rezonabil să credem că avem de-a face cu versiuni revizuite ale celor două, prevăzute cu acumulatori de capacitate mărită şi alte îmbunătăţiri la partea de specificaţii.

Deocamdată singura dovadă concretă pentru pregătirea unui smartphone Samsung cu baterie de 6000 mAh este chiar acumulatorul în cauză, fotografiat în urmă cu câteva săptămâni. Pe acesta putea fi întrezărit codul EB-BM207ABY, asemănător denumirii SM-M207F atribuită în alte zvonuri modelului Galaxy M20s, aşteptat pentru lansare în cursul acestui an.

Însă aceeaşi componentă ar putea ajunge şi la modelul mai performant Galaxy M30s, apărut deja în arhiva Geekbench motorizat de chipsetul Exynos 9610 şi echipat cu 4GB memorie RAM. Trecut şi pe la autoritatea de certificare a echipamentelor Wi-Fi, Galaxy M30s pare pregătit pentru debutul oficial în următoarele săptămâni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu