Samsung ironizează Apple: Când telefonul nu funcţionează, trebuie să alegi altul (VIDEO)

Producătorul coreean a lansat o nouă reclamă prin care atacă produsele Apple. Reclama se numește Moving On și este continuarea celei de anul trecut, Growing Up, unde apare prima dată personajul cu breton tuns asemeni decupajului de ecran de la iPhone X, scrie yoda.ro.

În noul spot publicitar, Samsung face referite la scandalul în care a fost implicat Apple după ce a renunoscut că încetinește procesoarele modelelor mai vechi de iPhone, ca să le protejeze bateria.

Astfel, vedem o femeie foarte deranjată ca telefonul ei, un iPhone 6, merge extrem de greu și din această cauză are probleme serioase când vrea să arate cartea de îmbarcare pentru avion sau când comandă un taxi.

În comparație, un bărbat care folosește noul Galaxy S9 Plus urmărește fără probleme scene din Justice League.

În final, pentru că femeia nemulțumită de iPhone nu primește ajutorul dorit din partea angajaților Apple Store, decide să-și schimbe telefonul și cumpără un Galaxy S9.

Și în această reclamă apare la final scena amuzantă cu bărbatul cu breton după modelul iPhone X, dar de data aceasta el ține un brațe un copil, care este tuns cu un breton similar.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu