Samsung, în mijlocul unui scandal mai puţin întâlnit la producătorii de smartphone-uri. Ce s-a întâmplat

Samsung se află în mijlocul unui scandal mai puţin întâlnit la producătorii de smartphone-uri. Dispozitivele companiei au început să expedieze pozele salvate pe telefon către persone din agendă, aleatoriu şi fără acordul utilizatorului.

Este vorba despre o eroare a aplicaţiei Samsung Messages, care a ieşit la iveală după ce un număr semnificativ de posesori ai smartphone-urilor Samsung s-au plâns în ultimele zile pe forumurile oficiale ale companiei de această problemă.

Primul utilizator care a postat pe această temă susținea că întreaga galerie de fotografii pe care o avea pe telefon a fost trimisă la ora 2 noaptea către un contact din agenda sa. Aplicaţia de mesagerie nu indică însă şi trimterea pozelor, astfel că utilizatorii pot afla despre acest lucru doar de la destinatari.

Cei de la Samsung spun că investighează această problemă, însă pentru moment singura soluţie pentru utilizatori este să revoce drepturile de acces la galeria foto pentru aplicaţia Samsung Messages, scrie digi24.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu