Samsung Galaxy S6 ar putea semăna cu iPhone 6: Cum arată presupusul "schelet" (FOTO)

Samsung Galaxy S6 va fi lansat peste aproximativ trei săptămâni, iar acum avem parte de noi informații despre viitorul flagship.

Samsung Galaxy S6 este probabil cel mai așteptat telefon al momentului, motiv pentru care avem o cantitate din ce în ce mai mare de informații despre acesta. Desigur, multe dintre acestea sunt false, dar unele, însă, par a fi adevărate, așa cum este cazul unor fotografii care au circulat pe internet în cursul zilei de astăzi, notază playtech.ro.

Zvonuri că Samsung Galaxy S6 ar semăna într-o anumită măsură cu iPhone 6 au fost lansate de presa coreeană în urmă cu ceva timp, iar fotografiile apărute pe Phoenarena par a le confirma. În ele se poate vedea foarte clar un "schelet" metalic, despre care se spune că ar urma să fie implementat chiar pe viitorul Samsung Galaxy S6.

Într-adevăr, nu pot fi indicate cu exactitate foarte multe detalii din designul telefonului, dar marginile sunt clare ca lumina zilei. Ar fi imposibil să nu observăm asemănările cu iPhone 6. Marginile rotunjite, difuzorul plasat pe marginea de jos, toate acestea ne aduc aminte de iPhone 6.

collage samsung galaxy s6 1

Ca dotări tehnice posibile, Samsung Galaxy S6 va avea cel mai bun procesor Exynos, produs de sud-coreeni, sau un Qualcomm Snapdragon 810, 3GB de memorie RAM, spațiu de stocare de 16GB și mai mare, menținând suportul pentru card microSD, conectivitate 4G și o cameră foto de 16 sau 20 megapixeli cu focalizare prin detecție de fază, ca pe Note 4 și Galaxy S5.

Ca design, ne așteptăm la un telefon similar Note Edge, dar cu ecran de aproape 5,2 inci la rezoluție 2K. În aproape o lună vom afla exact.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu