Samsung Galaxy Note 6 ar putea avea diagonala de 5.8 inchi şi o baterie de 4,000 mAh

Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge se bucură de un real succes încă de la anunţarea lor la MWC 2016, în data de 21 februarie. Totuşi, pe măsură ce trece timpul, începem să aflăm tot mai multe detalii despre Galaxy Note 6, phabletul care va cuceri piaţa de dispozitive mobile în vara acestui an, scrie noobz.ro.

În prezent, zvonurile arată că există două prototipuri Galaxy Note 6, una plată şi una curbată, iar la final se va lansa doar o singură variantă, care se va dovedi a fi mai bună în urma testărilor.

În plus, se pare că dimensiunea display-ului va creşte de la 5.7 inchi la Note 5, la 5.8 inchi la Note 6, dar dispozitivul va avea în continuare rezoluţie Quad HD. Între timp, un nou tip de procesor s-ar putea să îşi facă apariţia, Snapdragon 823 silicon de la Qualcomm, dar aşa cum ne-am obişnuit deja, specificaţiile dispozitivelor vor diferi în funcţie de regiunile în care sunt lansate.

Acest aspect va ajuta Galaxy Note 6 să se diferenţieze considerabil de S7 şi s7 Edge, ca de altfel şi Note 5 şi S6, care vin cu exact acelaşi tip de procesor, Exynos 7420.

Mai departe, se pune accent tot mai mult pe posibilitatea ca Note 6 să vină cu 6 GB de RAM, suport microSD, memorie internă de 32 GB, sistem de operare Android N şi o baterie foarte mare de 4,000 mAh.

Galaxy Note 5 deţine o baterie de 3,000 mAh, în vreme ce S7 Edge cu diagonala de 5.5 inchi are o baterie de 3,600 mAh, o baterie mai mare pentru Note 6 fiind o mutare logică. Pentru moment, scanarea irisului şi rezistenţa la apă nu sunt funcţii confirmate, dar cititorul de amprentă şi camera pe spate de 12 MP cu tehnologia dual pixel îşi vor face cu siguranţă apariţia pe Samsung Galaxy Note 6.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu