Samsung ar putea lansa un telefon mid-range cu display de 7 inchi

Potrivit informaţiilor furnizate de Evan Blass de la Venture Beat, Samsung are în plan să lanseze un smartphone mid-range cu un display foarte mare, de 7 inchi. Acesta se pare că se va numi Samsung Galaxy J Max şi va fi ceva mai diferit faţă de o tabletă cu capcităţi dual-SIM şi suport pentru reţelele GSM, HSDPA şi LTE, scrie noobz.ro.

Toate telefoanele din serie Samsung Galaxy J sunt produse mid-range ale companiei sud-coreene, având nume ca Galaxy J1, Galaxy J2, Galaxy J3, Galaxy J5 şi Galaxy J7.

Ultimul, care este cel mai mare telefon disponibil în prezent din seria J, are un display cu diagonala de 5.5 inchi. Galaxy J Max va avea, se pare, un display mult mai mare, de 7 inchi.

Dacă este să analizăm puţin piaţa de smartphone-uri cu diagonala display-ului mare, de phablet-uri, avem produse de la 5-5 inchi, până la 6 inchi, 5.6 inchi şi chiar 6.44 inchi dacă este să ne uităm la Xiaomi Mi Max.

Evan Blass a publicat chiar şi o fotografie cu ceea ce pare a fi Samsung Galaxy J Max şi s-ar părea că dispozitivului îi va lipsi sistemul de notificare inteligent, Smart Glow Ring.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu