Samsung a prezentat The Frame, noul televizor QLED premium

Samsung a ţinut aseară în Berlin conferinţa de presă "Your new normal". Aceasta a oferit o privire de ansamblu asupra iniţiativei companiei coreene de a crea un ecosistem interconectat, format nu doar din smartphone-uri şi tablete, ci şi din televizoare, frigidere, maşini de spălat, aspiratoare şi accesorii de purtat, scrie go4it.ro.

The Frame: televizor QLED premium

Primul produs prezentat de companie a fost The Frame, televizorul pe care l-am mai văzut în trecut. Acesta va fi livrat însă şi într-o variantă cu diagonală de 43”, oferind celor care au camere mai mici o nouă opţiune.

De asemenea, muzee şi galerii precum Museo Nacional Del Prado din Madrid şi Lumas din Berlin vor folosi The Frame pentru a afişa opere de artă şi galerii foto.

Totodată, Samsung a dezvăluit noul Art Store, unde pot fi cumpărate peste 1000 de opere de artă (probabil pentru a fi folosite pe post de wallpaper pentru acest televizor) şi posibilitatea de a organiza fotografiile personale pe The Frame folosind My Collection, un album foto virtual.

Q8F: televizor QLED

Tot la capitolul televizoare avem noul Q8F. Acesta vine în două variante, cu diagonală de 55” şi 65” şi va servi drept o nouă intrare în gama premium de televizoare Samsung. Acesta este cel de-al paisprezecelea model QLED pe care compania îl lansează în Europa şi va folosi acelaşi suport de pe modelele precedente.

Compania oferă specificaţiile piciorului de susţinere tuturor celor interesaţi să îşi creeze propriul model, iar în cadrul IFA 2017 va fi premiat cel mai bun design dintre cele înscrise în concurs.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu