Samsung a lansat Galaxy S6 şi S6 Edge. Află specificaţiile celor mai noi telefoane ale companiei (VIDEO)

Embed:

Samsung vrea să bată Apple cu noile telefoane. La Barcelona au fost prezentate Galaxy S6 şi modelul Edge, cu ecranul curbat. Gigantul sud-coreean a adus mai multe inovaţii prin noile smartphone-uri şi a folosit materiale premium pentru a face faţă iPhone-urilor.

"Scopul nostru era simplu: să fie cele mai frumoase smartphone-uri din istoria Samsung şi cele mai avansate smartphone-uri din lume. Asta prezentăm acum", a declarat preşedintele Samsung, JK Shin.

Cele două modele au caracteristici similare. Diferenţa este doar că modelul Edge este curbat la ambele părţi ale ecranului. Telefoanele sunt realizate din metal şi sticlă, Samsung renunţând la plastic.

O altă inovaţie pentru compania sud-coreeană este faptul că smartphone-urile se pot încărca wireless, iar bateria nu este detaşabilă.

De asemenea, Samsung a renunţat la sloturile pentru carduri de memorie, iar telefoanele vin în versiuni de 32, 64 şi 128 GB.

Camerele foto sunt de 16 megapixeli, iar cea din faţă are 5 megapixeli. Telefoanele au o greutate de până la 140 de grame.

Galaxy S6 şi S6 edge vor fi disponibile pe piaţa mondială începând cu mijlocul lunii aprilie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu