Samsung a lansat Galaxy Note8, phablet de ultimă generaţie cu cea mai bună cameră din istoria companiei (VIDEO)

Samsung a lansat Galaxy Note8 un phablet de ultimă generaţie creat dotat cu cea mai bună cameră din istoria Samsung.

Galaxy Note8 are cel mai mare ecran disponibil pe un dispozitiv Note, dar carcasa îngustă îl face confortabil şi uşor de ţinut în mână. Ecranul de 6,3 inci Quad HD+ Super AMOLED Infinity îţi dă posibilitatea să vezi mai mult şi să derulezi mai puţin. Poţi urmări filme, poţi citi şi desena pe smartphone-ul cu adevărat multi-tasking.

Utilizatorii de Note au avut mereu posibilitatea să realizeze mai multe task-uri datorită funcţieiMulti Window. Odată cu Galaxy Note8, noua aplicaţie App Pair îţi dă posibilitatea să creezi perechi de aplicaţii la alegere pe panoul Edge şi să porneşti două aplicaţii simultan. Poţi viziona un videoclip în timp ce le trimiţi mesaje prietenilor tăi sau în timp ce formezi un număr de telefon, cu agenda în faţa ta, scrie capital.ro.

Un nou mod de comunicare cu S Pen

S Pen-ul a fost unul dintre elementele definitorii ale seriei Note încă de la lansare.S Pen-ul noului Galaxy Note8 este îmbunătăţit şi permite noi modalităţi de scriere, desen şi interacţiune cu telefonul şi prietenii. Are un vârf mai subţire, sensibilitatea la presiune a fost îmbunătăţită şi dispune de caracteristici care le permit utilizatorilor să se exprime în moduri inedite.

Always on Display le permite utilizatorilor de Galaxy să acceseze notificările fără să deblocheze telefonul. Şi, odată cu Galaxy Note8, este şi mai performantă. Screen off memo permite scrierea a până la 100 de pagini de notiţe, aplicaţie care se activează atunci când scoţi S Pen-ul, să fixezi notiţele pe Always On Display şi să editezi direct din aceasta.

Totodată, funcţia Translate a S Pen-ului poate traduce cuvinte individuale sau fraze întregiîn 71 de limbi şi poate converti unităţi de măsură şi valută.

Poze mai bune 

Galaxy Note8 este primul smartphone din portofoliul Samsung echipat cu două camere principale de 12MP, cu stabilizare optică a imaginii (OIS) disponibilă atât pentru obiectivul wide, cât şi pentru teleobiectiv. Chiar dacă explorezi un oraş nou sau alergi prin propria curte, OIS ajută la realizarea unor imagini mai clare. Pentru fotografierea avansată, caracteristica Live Focus controlează focalizarea câmpului vizual prin ajustarea efectului bokeh în modul de previzualizare şi după ce realizezi fotografia.

În modul Dual Capture, ambele camere principale vor realiza fotografii simultan şi vor permite stocarea ambelor imagini; o fotografie de aproape, realizată cu teleobiectiv şi o fotografie cu unghi larg, care captează întregul fundal.

Obiectivulwideare senzor Dual Pixel cu Auto Focus rapid, ca să poţi realiza fotografii mai clare, chiar şi în medii slab iluminate. Galaxy Note8 este echipat cu cea mai bună cameră frontală cu Auto Focus Smart, cu o rezoluţie de 8MP, pentru selfie-uri mai clare şi conversaţii video.Caracteristici şi servicii

Galaxy Note8 continuă moştenirea Galaxy – o colecţie de caracteristici unice şi capabilităţi care, împreună, au redefinit experienţa telefoanelor mobile: 

• Rezistenţă la apă şi praf: Acum patru ani, Samsung a lansat primul dispozitiv Galaxy rezistent la apă. Astăzi, poţi lua dispozitivul aproape oriunde vrei, cu rezistenţa la apă şi praf (IP685) a dispozitivului şi a S Pen-ului. Poţi scrie şi când ecranul este ud.

• Încărcare wireless rapidă: Acum doi ani, am lansat primul dispozitiv Galaxy cu încărcare wireless. Galaxy Note8 este compatibil cu cele mai avansate capabilităţi de încărcare wireless, ca să poţi încărca telefonul rapid şi uşor6, fără să ai nevoie de cabluri şi porturi USB.

• Securitate: Galaxy Note8 oferă o serie de opţiuni de autentificare biometrice – inclusiv scanarea amprentelor şi a irisului. Samsung Knox7asigură cea mai bună securitate a componentelor hardware şi software prin Secure Folder, care îţi păstrează separat informaţiile personale şi profesionale.

• Performanţă: Cu 6GB Ram, un procesor de 10nm şi memorie ce poate fi extinsă (până la 256GB), poţi naviga, face streaming, te poţi juca şi executa mai multe sarcini simultan.

• Experienţe mobile inovatoare: Samsung DeX aduce experienţa desktop chiar petelefon. Îţi poţi ţine fişierele pe dispozitiv, poţi lucra din mers şi folosi Samsung DeX când ai nevoie de un ecran mai mare. Galaxy Note8 include Bixby8, un mod mai inteligent de a-ţi folosi telefonul; învaţă de la tine, se îmbunătăţeşte în timp şi te ajută să finalizezi sarcini mai multe.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu