Samsung a făcut publice primele clipuri video cu noul Galaxy S9 (VIDEO)

Contul oficial coreean de YouTube al Samsung a publicat în premieră trei clipuri video teaser despre următorul flagship al companiei din peninsulă. Acesta vine cu ceva noutăţi, mai ales în ceea ce priveşte emoji-urile, mişcare care pare preluată de la Apple, scrie adevarul.ro.

Clipurile au rolul de a confirma câteva dintre noutăţile pe care le vom vedea în acest an pe cel mai popular terminal Samsung, primul dintre acestea punând clar în evidenţă capacitatea de filmare în slow-motion a camerei.

 

În acelaşi timp, al doilea teaser oferă câteva detalii despre fotografia în condiţii reduse de lumină, care nu arată deloc rău.

 

În ceea ce priveşte al treilea clip video teaser, acesta este poate cel mai interesant. El arată capacitatea telefonului de a genera emoji 3D cu faţa utilizatorului. Acest lucru poate părea familiar, tocmai pentru că se aseamănă destul de mult cu Animoji-urile de pe Apple iPhone X. Ele pot fi create cu ajutorul camerei frontale de pe S9.

 

Acestea sunt primele dintre noutăţile pe care ni le pregăteşte Samsung. Noul flaghsip Galaxy S9 se va lansa pe data de 25 februarie 2018, urmând să fie prezentat oficial în cadrul conferinţei MWC 2018, care va avea loc la Barcelona la sfârşitul acestei luni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu