Șampanie, premii și medalii la turneul "Zimbru Fans Cup" VEZI CINE A LUAT TROFEUL

Embed:

Multă şampanie, premii, medalii şi un trofeu preţios! În această ambianţă s-a încheiat a cincea ediţie a turneului "Zimbru Fans Cup" organizată de către suporterii formaţiei din strada Butucului, cu ocazia aniversării a 15 ani de la fondare. Competiţia a fost câştigată de echipa M-12, care reprezintă fan-clubul naţionalei de fotbal a Moldovei.

În finala turneului, băieţii de la M-12 au învins la penalty echipa suporterilor moldoveni ai formaţiei Steaua Bucureşti, după ce în timpul regulamentar, scorul a fost 1-1. Pe locul trei s-au clasat fanii clubului Dinamo Bucureşti din Chişinău.

Toate echipele participante au primit diplome şi premii simbolice, iar echipele care au urcat pe podium au primit medalii şi respectiv trofeul. La fel, au fost oferite premii speciale pentru cel mai bun portar şi cel mai bun jucător al turneului.

La tuneul "Zimbru Fans Cup", organizat cu susţinerea conducerii clubului de fotbal Zimbru, au luat parte 10 formaţii, printre ele, echipe formate din suporterii formaţiilor Ciornomoreţ Odesa, Olimpia Bălţi, dar şi patru formaţii care au reprezentat Zimbru Chişinău.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu