Şampanie, ciocolată, spa şi petreceri cu striperi. Ce oferte pregătesc hotelurile de 8 Martie pentru femeile divorţate şi pentru burlăciţe

Embed:

Femeile divorţate, cele care nu sunt într-o relaţie sau cele care pur şi simplu vor să aibă un 8 Martie alături de prietene, pot evada în mari oraşe europene pentru a lua parte la petreceri şi concursuri extravagante.

Hotelierii oferă proceduri SPA în şampanie şi ciocolată sau cine cu muzică live. Astfel de escapade sunt destul de costisitoare, dar operatorii de turism susţin că tot mai multe femei de la noi preferă să sărbătorească 8 martie în mod original.

Cea mai apropiată destinaţie este oraşul Lvov, din Ucraina. Acolo, administratorii de baruri oferă petreceri cu striperi, concursuri îndrăzneţe şi băuturi tari.

Transportul cu autocarul plus două nopţi de cazare va costa 65 de euro, iar la petrecere se achită doar consumaţia.

"Localurile de acolo sunt mai deschise, nu aşa ca în Chişinău şi li se va organiza şi striperi pentru a face un spectacol pe loc", informează Mariana Grajdeanu, manager companie de turism.

Şi în Europa Occidentală sunt oferte tentante. De exemplu în Olanda, femeile pot gusta din prăjiturile vesele şi se pot distra pe strada Felinarelor Roşii din Amsterdam. O astfel de distracţie costă cel puţin 350 de euro, cu bilet de avion dus-întors şi cazare incluse.

Dacă vă doriţi un 8 Martie mai aristocratic, atunci puteţi zbura la Istanbul. Acolo, hotelierii organizează cine cu bucate selecte, iar atmosfera e întreţinută cu muzică live. Ce-i drept, o astfel de distracţie costă aproape o mie de euro pentru două zile, preţ în care este inclus zborul tur-retur şi cazarea într-un hotel de lux.

Iar hotelierii au pregătit proceduri SPA speciale pentru ziua de 8 Martie. Femeile vor fi răsfăţate în şampanie, ciocolată sau aur, pentru un preţ pe măsură.

"De exemplu 300 de euro de persoană costă un masaj tailandez sau cel specific Bali. Un hotel de patru stele poate presta asemenea servicii, hotele de 3 stele care sunt incluse în city break-urile de 8 Martie nu prestează asemenea servicii", a mai adăugat Mariana Grajdeanu, manager companie de turism.

Potrivit operatorilor de turism, unele oferte turistice de 8 Martie din străinătate sunt similare ca preţ cu cele din Chişinău.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu