Salveză o viaţă! Zeci de angajaţi ai Poliţiei Capitalei, mobilizaţi să doneze voluntar sânge

Embed:

Donează un strop de viaţă! Angajații subdiviziunilor Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău,  în conformitate cu pct. 4.2. al Programului naţional de securitate transfuzională şi autoasigurare a ţării cu produse sangvine pentru anii 2011.7-2021 participă  începând cu ziua de azi, 14 februarie 2018 la donările voluntare de sânge în cadrul Centrului Naţional de Transfuzie a Sângelui. 

Activitatea de recrutare a donatorilor de sânge, este programată pe parcursul săptămânii curente şi se racordează la cerinţele sporite ale instituţiilor medico-sanitare de componente sangvine, având o susţinere viabilă din partea angajaţilor poliţiei capitalei.

În corespundere cu necesităţile programului şi cu susţinerea administraţiei Centrului, în persoana dnei Doina Banari, chiar în prima zi de participare,  au fost recoltate produse sangvine de la 27 angajaţi din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

De asemnea, urmează a fi antrenate în acest proces şi Batalionul serviciului de escortă şi pază și Inspectoratele de poliție Centru și Botanica ,precum şi alte unităţi din componenţa entităţii (Ciocana, Râşcani, Buiucani, Batalionul de reacţionare operativă).

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu