Salvatorii, în alertă. O femeie din Capitală a căzut într-o gură de canalizare cu o adâncime de peste trei metri (VIDEO)

Embed:

Gurile de canalizare descoperite continuă să fie un pericol major pentru locuitorii Capitalei. O femeie în vârstă de 65 de ani a ajuns la spital cu un picior fracturat, după ce ieri a căzut într-o astfel de canal, la trei metri adâncime. Țipetele sale au fost auzite de trecători, care au chemat salvatorii.

Femeia povesteşte că a ieșit dimineață din casă pentru a arunca gunoiul. Totul s-a întâmplat în câteva fracţiuni de secunde.

"Am început să strig și un bărbat m-a auzit. M-am speriat mai mult că mi-am fracturat piciorul. Îmi părea rău că mi-am rupt piciorul și că nu o să pot merge vreodată", a spus Tamara Crisenco, victimă.

După incident, angajații unei instituţii din preajmă, pe teritoriul căruia se află platforma, au acoperit gaura cu un capac din beton.

"Trebuie de făcut ceva pentru ca oamenii să nu cadă. Dacă nu cădeam eu ci altcineva. Dacă era deja noaptea și nimeni nu era prin preajmă", a zis Tamara Crisenco, victimă

Medicii spun că pacienta va avea nevoie de o perioadă lungă de reabilitare.

"Pacienta a fost adusă cu o fractură de gleznă la piciorul stâng. Ieri s-a intervenit de urgență în mod chirurgical. Dinamică pozitivă. S-a aplicat o tijă metalică pentru unirea acestor segmente", a declarat Petru Craveț, purtătorul de cuvânt al Institutului de Urgenţă.

Gura de canalizare este în gestiunea furnizorului de apă din municipiu. Angajații întreprinderii dau asigurări că vor lua măsuri în acest caz.

"Administrația furnizorului de apă regretă incidentul neplăcut. Vom încerca să îi acoperim daunele morale. Din primele informații se dovedește că capacul de canalizare propriu zis nu a fost furat, era dat la o parte. Noi vom inspecta toate gurile de canalizare din Chișinău, care sunt în gestiunea întreprinderii", a menționat Nadeja Fotescu, purtător de cuvânt SA "Apă-Canal Chişinău".

În municipiul Chișinău există circa 100 de mii de guri de canalizare acoperite cu capace din beton.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu