Salvatorii continuă acțiunile de informare a cetățenior despre măsurile de prevenire a răspândirii COVID - 19 (FOTO/VIDEO)

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI continuă acțiunile de informare a cetățenilor cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

Echipaje cu pompieri în costume de protecție au difuzat mesaje de prevenire contra Coronavirus de tip nou, în orașul Căușeni, dar și localitățile Cîrnățeni, Plop și Tănătari.

De informații utile au avut parte și localnicii municipiului Bălți, dar și localitatea Sadovoe a aceluiași raion. Mesaje sonore au fost difuzate în raionul Anenii Noi dar și mai multe sectoare din municipiul Căușeni.

Acțiunile vor continua sistematic pe parcursul următoarelor zile. Oamenii sunt îndemnați să rămână acasă, să păstreze distanța socială și să informeze autoritățile în caz de suspecție cu COVID. În caz de situații de risc cetățenii pot apel Serviciul 112.

Mesaje audio similare vor fi difuzate prin sisteme sonore conectate la autospeciale de intervenție în toată țară, iar subdiviziunile IGSU vor asigura ca echipajele să patruleze localitățile din raioanele țării.

Acțiunile salvatorilor și pompierilor vin în contextul susținerii Campaniei de informarea realizată de MAI în scopul prevenirii infectării cu COVID, alăturându-se polițiștilor și carabinierilor.

loading...

Lasă un comentariu