Salonul Auto de la Frankfurt. Porsche a prezentat noul Cayenne Turbo (VIDEO)

După premiera mondială în cadrul celui de-al 67-lea Salon Internațional de la Frankfurt, noul Porsche Cayenne Turbo își ocupă locul din vârful gamei. Modelul de top complet nou din cea de-a treia generație Cayenne ridică încă o dată ștacheta pentru performanțe sportive în segmentul său, scrie autoblock.ro.

Motorul de patru litri V8 biturbo livrează 404 kW (550 CP). Dinamica sporită la condus se bazează pe combinația de tehnologii ingenioase, cum ar fi aerodinamica activă care include spoilerul de pe acoperiș, suspensia pneumatică controlată cu trei camere, anvelopele mixte și noua frână de înaltă performanță.

Cu opțiuni suplimentare, precum direcția pe puntea spate sau stabilizarea electrică a ruliului cu un sistem de 48 de volți, SUV-ul poate ajunge chiar și la caracteristicile de condus ale unei mașini sport veritabile.

Noul Cayenne Turbo accelerează de la zero la 100 km/h în 4,1 secunde (3,9 secunde cu pachetul Sport Chrono) și atinge o viteză maximă de 286 km/h.

Noul Cayenne Turbo este disponibil acum pe comandă, lansarea pe piață în Europa fiind programată pentru sfârșitul anului 2017. În Germania, modelul de top al vehiculului SUV costă 138.850 de euro, inclusiv TVA, cu pachetul standard specific țării.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu