Salonul Auto de la Frankfurt. A fost lansat Bugatti Chiron, cea mai rapidă şi puternică maşină din lume

Embed:

Noul Bugatti Chiron este cea mai rapidă şi puternică maşină din lume. Bijuteria pe patru roţi a fost prezentată la cea de-a 67-a ediţie a Salonului Auto de la Frankfurt.

Hipercarul care pare afi rupt din filmele science fiction a cucerit presa cu două zile înainte ca expoziţia să fie deschisă pentru publicul larg. Totodată, bolidul are cea mai rapidă acceleraţie, deşi cântăreşte două tone.

Bugatti Chiron poate atinge o viteză maximă de 420 de kilometri pe oră, iar motorul de opt litri produce 1.500 de cai putere. Preţul maşinii este de 2,4 milioane de euro, iar producţia este limitată la 500 de exemplare.

Tot la Salonul de la Frankfurt, cei de la Ferrari au scos în lumina reflectoarelor noul model Portofino. Deşi este o maşină sportivă, decapotabila combină eleganța și confortul.

Ferrari Portofino are sub capotă peste 700 de cai putere şi poate atinge 100 kilometri pe oră în doar 3.5 secunde. Preţul pentru acest bolid începe de la două milioane de euro.

La expoziţie sunt prezente 228 de premiere mondiale, dintre care 64 europene. Printre ele se numără Audi A8, Bentley Continental GT, BMW M5, X3 sau X7 Concept.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu