Salma Hayek, mândră de părul său alb. Cum arată actriţa nominalizată la Oscar la 52 de ani

A fost considerată un sex-simbol la Hollywood încă de la scena-iconică de dans din "From Dusk Till Dawn". În vârstă de 52 de ani însă, Salma Hayek crede că frumusețea unei persoane vine din interior, scrie filmnow.ro.

Pentru a le demonstra fanelor că nu face afirmații despre încrederea în sine doar de dragul publicității, actrița născută în Mexic a publicat o poză care arată că știe să îmbatrânească frumos și cu grație.

Pe contul ei de Instagram, Salma și-a făcut un selfie care ii scoate în evidență firele de par cârunte: "Mândră de parul meu alb".

Hayek și-a început cariera ca actriță și model în Mexic. Marele debut din SUA a fost alături de Antonio Banderas, în "Desperado", film urmat de "From Dusk till Dawn", în care a jucat cu George Clooney.

 

 
 
 
View this post on Instagram

#proud of my white hair. Orgullosa de mis canas. #hair

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Actrița a mărturisit în interviuri că a fost conștientă, de-a lungul anilor, ca oamenii o perecep ca pe o femeie frumoasă, dar că, în acelaș timp, ea crede că frumusețea vine din interior: "Trebuie să te iei ca atare, să te iubești și să dai tot ce e mai bun", a spus ea pentru InStyle. "Cuvintele mele sunt valabile pentru silueta unei persoane, dar și pentru alte trăsături, care nu țin de fizic", a adaugat ea.

"Trebuie să te tratezi cu un simț dezvoltat al umorului și să nu te iei prea în serios. Trebuie sa fii bun cu tine. Iar asta nu e un lucru ușor, nu-i așa?" La 52 de ani, Salma Hayek încă are o cariera infloritoare ca actriță și producător. Acum filmează în Marea Britanie pentru o noua drama, "Molly", alături de Elle Fanning, Laura Linney, Chris Rock si Javier Bardem.

Cândva decisă să renunțe la actorie, Salma a povestit că și-a regăsit încrederea cu ajutorul soțului sau, Francois-Henri Pinault, cu care este căsătorită din februarie 2009. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de șapte ani, Valentina, iar actrița a spus că nu a fost desparțită niciodată de familie mai mult de două săptămâni.

Lasă un comentariu