Sălile de sport din Capitală, INVADATE de moldoveni şi în zile de sărbătoare. Ce spun antrenorii

Embed:

Mesele copioase de sărbători sunt o adevărată povară pentru siluetă. Iată de ce unii moldoveni au dat buzna în salile de sport, chiar a doua zi de Paşte. Cei mai mulți au optat pentru exerciții cardio.

Unele săli de sport din Capitală au avut vizitatori chiar şi în zilele de sărbătoare.

"Paralel cu sărbătorile, eu tot timpul mă strădui să nu lipsesc de la antrenamente."

"Este zi liberă, dar am antrenament conform orarului."

"Eu am un mod sănătos de viaţă. Pentru mine, sărbătorile nu sunt un motiv de a sta acasă. Oricum trebuie să scăpăm de kilogramele acumulate."

Antrenorii spun că după sărbători trebuie efectuate antrenamente speciale. Cei care nu au posibilitatea să meargă la sală pot face exerciţii şi acasă.

"Acest exerciţiu prelucrează bine fesele și bicepsul piciorului. Al doilea exercițiu este ridicatul pe scaun. Acasă puteți liber să-l executați. Se prelucrează fesele. Al treilea exercițiu la noi este așezări pentru piciorul dinăuntru. Putem lua o căldărușă cu nisip, orice greutate care vă este comod", a spus antrenorul Anatol Lîsîi. 

Într-o oră de sport putem arde, în medie, 1000 de calorii. Pentru rezultate mai bune, antrenorii recomandă să mergem cât mai mult pe jos. Astfel, zilnic putem scăpa de aproximativ 3.000 de calorii.

În această perioadă, nutriţioniştii le recomandă oamenilor să bea cât mai multă apă plată şi să aibă grijă de cantitatea și calitatea bucatelor consumate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu